Etusivu » Tapahtumassa mukana

Tilitoimistopäivässä mukana

Tutustu tapahtumassa mukana oleviin palveluihin ja tuotteisiin alta.

Sopimuskone

Sopimuskone logo

Sopimuskone tarjoaa maan kattavimman valinnan erilaisia juridisia sisältöjä ja valmiita malli-asiakirjoja. Palvelu tarjoaa avun yrittäjälle koko sopimuksen laadintaan – alusta loppuun.

Procountor Toiminnanohjaus

Procountor Toiminnanohjaus - Tapahtumassa mukana

Tilitoimistolle suunnattu toiminnanohjaus yhdistää toiminnan johtamisen, myyntityön ja asiakassuhteiden hoitamisen yhdeksi kokonaisuudeksi.

Mepco

Mepco - Tapahtumassa mukana

Mepco palkanlaskentajärjestelmän avulla tilitoimisto voi tarjota palkanlaskentapalvelun tehokkaasti järjestelmän korkeaa sovellusautomatiikkaa hyödyntäen. Mepco-​järjestelmässä on myös mahdollista ottaa HR-​ominaisuuksia käyttöön. Näin tilitoimisto voi laajentaa palvelutarjontaansa samalla Mepco-​järjestelmällä.

Kassaturva

Kassaturva - logo

PURO Finance on kehittänyt yhdessä Accountor Finagon kanssa yhteisen laskurahoitustuotteen, Kassaturvan. Tavoitteenamme on tarjota yhdessä kumppaniemme kanssa luotettava ja vaivaton laskusaatavien rahoituspalvelu, joka yhdistää asiakkaiden laskutuksen, rahoituksen, luottovakuutuksen, perinnän ja kirjanpidon.

Isolta

Isolta

Isolta on helppokäyttöinen ja selkeä laskutusohjelma, joka on pienillä laskumäärillä kuukausimaksuton.

eTasku

eTaskulla toimitat kaikki kuitit ja matkalaskut sekä muut yrityksesi dokumentit kirjanpitäjällesi sähköisesti. Tilitoimistoille eTasku on maksuton työkalu. Tule kuulemaan uudesta ominaisuudesta, jonka myötä asiakkaan kortti- ja tilitapahtumat voidaan noutaa eTaskuun maksutta kirjanpitäjän täsmäytettäväksi.”

Ecom

Ecom - Tapahtumassa mukana

Ecom Oy on vuonna 1995 perustettu yritys, joka kuuluu nykyisin Accountor-konserniin. Ecom tarjoaa erityisesti talotekniikka-alalle kehitettyjä taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ohjelmistoratkaisuja, joita käyttää noin 2 500 suomalaista LVI-, sähkö- ja rakennusalan yritystä. Ecomin ratkaisut auttavat yrityksiä säästämään kuluissa, parantamaan tehokkuutta ja tuottamaan enemmän.

Allekirjoitus

Allekirjoitus

Mahdollistaa sopimusprosessin viimeiset vaiheet, eli allekirjoituksen ja arkistoinnin.​

Aika

Aika työajanseuranta

Aika-työajanseurantaratkaisulla kirjaat tunnit käden käänteessä ja siirrät ne näppärästi palkanlaskentaan.