Etusivu » Tapahtumassa mukana

Tilitoimistopäivässä mukana

Tutustu tapahtumassa mukana oleviin palveluihin ja tuotteisiin alta.

Procountor Toiminnanohjaus

Procountor Toiminnanohjaus - Tapahtumassa mukana

Tilitoimistolle suunnattu toiminnanohjaus yhdistää toiminnan johtamisen, myyntityön ja asiakassuhteiden hoitamisen yhdeksi kokonaisuudeksi.

Procountor Sopimuskone

Procountor Sopimuskone - Tapahtumassa mukana

Procountor Sopimuskone tarjoaa maan kattavimman valinnan erilaisia juridisia sisältöjä ja valmiita malli-asiakirjoja. Palvelu tarjoaa avun yrittäjälle koko sopimuksen laadintaan – alusta loppuun.

Procountor Allekirjoitus

Procountor Allekirjoitus - Tapahtumassa mukana

Mahdollistaa sopimusprosessin viimeiset vaiheet, eli allekirjoituksen ja arkistoinnin.​

Mepco

Mepco - Tapahtumassa mukana

Mepco palkanlaskentajärjestelmän avulla tilitoimisto voi tarjota palkanlaskentapalvelun tehokkaasti järjestelmän korkeaa sovellusautomatiikkaa hyödyntäen. Mepco-​järjestelmässä on myös mahdollista ottaa HR-​ominaisuuksia käyttöön. Näin tilitoimisto voi laajentaa palvelutarjontaansa samalla Mepco-​järjestelmällä.

Kassaturva

Kassaturva - logo

PURO Finance on kehittänyt yhdessä Accountor Finagon kanssa yhteisen laskurahoitustuotteen, Kassaturvan. Tavoitteenamme on tarjota yhdessä kumppaniemme kanssa luotettava ja vaivaton laskusaatavien rahoituspalvelu, joka yhdistää asiakkaiden laskutuksen, rahoituksen, luottovakuutuksen, perinnän ja kirjanpidon.

Financial Flow

Financial Flow - Tapahtumassa mukana

Financial Flow on tilitoimistoille suunnattu ainutlaatuinen palvelukonsepti, jolla tuot vaivattomasti asiakkaasi digiaikaan. Autamme sinua helpottamaan omaa ja asiakkaittesi arkea nykyiseen kirjanpitosovellukseesi integroituvilla työkaluilla. Financial Flow on yksinkertainen ja ketterä ratkaisu tilitoimistoille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen käteviä työkaluja esimerkiksi myynti- ja ostolaskujen hallintaan, kuittien toimittamiseen, asiakastietojen hallintaan tai joustavaan laskurahoitukseen

eTasku

eTasku - Tapahtumassa mukana

eTaskulla toimitat kaikki kuitit ja matkalaskut sekä muut yrityksesi dokumentit kirjanpitäjällesi sähköisesti. Tilitoimistoille eTasku on maksuton työkalu. Tule kuulemaan uudesta ominaisuudesta, jonka myötä asiakkaan kortti- ja tilitapahtumat voidaan noutaa eTaskuun maksutta kirjanpitäjän täsmäytettäväksi.”

Ecom

Ecom - Tapahtumassa mukana

Ecom Oy on vuonna 1995 perustettu yritys, joka kuuluu nykyisin Accountor-konserniin. Ecom tarjoaa erityisesti talotekniikka-alalle kehitettyjä taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ohjelmistoratkaisuja, joita käyttää noin 2 500 suomalaista LVI-, sähkö- ja rakennusalan yritystä. Ecomin ratkaisut auttavat yrityksiä säästämään kuluissa, parantamaan tehokkuutta ja tuottamaan enemmän.

Apix

Apix - Tapahtumassa mukana

Apix on sanomanvälityspalveluiden suomalainen uranuurtaja. Toimitamme laskut, palkkalaskelmat ja EDI-sanomat luotettavasti perille. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Apix löytyy valmiiksi kytkettynä kymmeniin taloushallinnon ohjelmistoihin ja toiminnanohjausjärjestelmiin.