Tilitoimistopäivän
yhteistyökumppanit

Alta voit tutustua vuoden 2022 Tilitoimistopäivän yhteistyökumppaneihin.

Tutustu yhteistyökumppaneihin »

Finadeck

Finadeck - logo

Finadeck on talousjohtamisen ja raportoinnin ohjelmisto, jonka avulla voi yhdistää taloutta ja operatiivista liiketoimintaa koskevaa dataa, rakentaa, visualisoida ja automatisoida raportteja. Finadeckilla voi laatia budjetit, ennusteet ja skenaariot ketterästi.

Tehden

Tehden - Yhteistyökumppani

Tehdenin pilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä sisältää kaiken mitä tarvitaan tehokkaaseen liiketoimintaan: kassajärjestelmä, tuote- ja varastonhallinta, asiakasrekisteri, ajanvaraus, laskutus, osto- ja myyntitilausjärjestelmän sekä monipuoliset raportointimahdollisuudet.

Jackbot

Jackbot - Yhteistyökumppani

Jackbot nostaa tiedon avulla tilitoimiston suorituskyvyn uudelle tasolle. Tilitoimistojen tarpeiden pohjalta kehitetty virtuaaliapulainen Jack auttaa tilitoimistoja monipuolisesti muun muassa työskentelyn laadun ja asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Membook

Membook - Yhteistyökumppani

Membook on moderni jäsenrekisteripalvelu yhdistyksille ja muille yhteisöille. Membookin avulla jäsenlaskutus automatisoituu ja maksujen valvonta hoituu itsestään! Integraation myötä tiedot siirtyvät muistiotositteella suoraan Procountoriin.