Tilitoimistopäivä 2020
yhteistyökumppanit

Alta voit tutustua viime vuoden Tilitoimistopäivän yhteistyökumppaneihin.

Tutustu yhteistyökumppaneihin »

Finazilla

Finazilla - Yhteistyökumppani

Finazilla tekee liiketoiminnasta ennustettavaa. Finazilla on Business Intelligence -ratkaisu, joka auttaa talouden ammattilaisia raportoimaan menneisyyttä, ennustamaan tulevaa ja hallitsemaan kassavirtaa. Ota käyttöön tehokas ja helppo ratkaisu budjetointiin, raportointiin ja jatkuvaan liiketoiminnan suunnitteluun. Finazilla on tarkoitettu kaiken kokoisille yrityksille, joille talouden johtaminen on osa päätöksentekoa.

Tehden

Tehden - Yhteistyökumppani

Tehdenin pilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä sisältää kaiken mitä tarvitaan tehokkaaseen liiketoimintaan: kassajärjestelmä, tuote- ja varastonhallinta, asiakasrekisteri, ajanvaraus, laskutus, osto- ja myyntitilausjärjestelmän sekä monipuoliset raportointimahdollisuudet.

Membook

Membook - Yhteistyökumppani

Membook on nykyaikainen, turvallinen ja helppo tapa yhdistyksille ylläpitää jäsenrekisteriä ja hoitaa laskutus. Membookissa ylläpidettävä jäsenrekisteri vastaa GDPR:n vaatimuksia.

Jackbot

Jackbot - Yhteistyökumppani

Jackbot nostaa tiedon avulla tilitoimiston suorituskyvyn uudelle tasolle. Tilitoimistojen tarpeiden pohjalta kehitetty virtuaaliapulainen Jack auttaa tilitoimistoja monipuolisesti muun muassa työskentelyn laadun ja asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Kasperi

Kasperi - Yhteistyökumppani

Kasperi on kotimainen, helppokäyttöinen ja kattava ratkaisu poistolaskentaan ja käyttöomaisuuden hallintaan. Ohjelmalla voi hoitaa kaikki kotimaisen kirjanpidon ja verotuksen sekä IFRS:n edellyttämät poistot.

Taimer

Taimer - Yhteistyökumppani

Myynnin CRM, projektinhallinta, laskutus, sekä tiimi- ja asiakasviestintä yhdessä ratkaisussa, jossa kaikki ominaisuudet keskustelevat saumattomasti keskenään. Johda toimintaasi reaaliaikaisen tiedon pohjalta helppokäyttöisellä ja visuaalisella ohjelmistolla, jolla voit yksinkertaistaa työnteon.

Eduhouse

Eduhouse - Yhteistyökumppani

Olemme suomalainen koulutusorganisaatio, jolla on valtavan suuri nälkä kasvaa ja kehittyä. Vaikka toimimme perinteisessä kentässä, olemme kaikkea muuta kuin perinteinen koulutustaho. Toimintamme kulmakiviä on digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Palvelemme tällä...