Tilitoimistopäivän
yhteistyökumppanit

Alta voit tutustua viime vuoden Tilitoimistopäivän yhteistyökumppaneihin.

Tutustu yhteistyökumppaneihin »

Finazilla

Finazilla - Yhteistyökumppani

Finazilla tekee liiketoiminnasta ennustettavaa. Finazilla on Business Intelligence -ratkaisu, joka auttaa talouden ammattilaisia raportoimaan menneisyyttä, ennustamaan tulevaa ja hallitsemaan kassavirtaa. Ota käyttöön tehokas ja helppo ratkaisu budjetointiin, raportointiin ja jatkuvaan liiketoiminnan suunnitteluun. Finazilla on tarkoitettu kaiken kokoisille yrityksille, joille talouden johtaminen on osa päätöksentekoa.

Svea

Svea - Yhteistyökumppani

Me Svealla olemme tarjonneet yrityksille enemmän mahdollisuuksia jo vuodesta 1981, Suomessakin vuodesta 2002. Palveluihimme kuuluu monipuoliset rahoitusratkaisut yrityslimiitistä ja factoringista leasingiin ja myynnin rahoittamiseen. Tarjoamme myös perintä- ja hallinnollisia palveluita sekä itse että luotettavien kumppanien kanssa. Kuluttajille olemme tutumpi luottojen, asuntolainojen, talletusten sekä maksamisen palveluiden tarjoajana.

Membook

Membook - Yhteistyökumppani

Membook on moderni jäsenrekisteripalvelu yhdistyksille ja muille yhteisöille. Membookin avulla jäsenlaskutus automatisoituu ja maksujen valvonta hoituu itsestään! Integraation myötä tiedot siirtyvät muistiotositteella suoraan Procountoriin. Yhdistyksen viestintä on Membookin avulla entistä helpompaa ja palveluun voi yhdistää myös uuden mobiilisovelluksemme, jossa on mukana mm. paljon toivottu sähköinen jäsenkortti.

Finadeck

Finadeck - logo

Finadeck on talousjohtamisen ja raportoinnin ohjelmisto, jonka avulla voi yhdistää taloutta ja operatiivista liiketoimintaa koskevaa dataa, rakentaa, visualisoida ja automatisoida raportteja. Finadeckilla voi laatia budjetit, ennusteet ja skenaariot ketterästi.

Tehden

Tehden - Yhteistyökumppani

Tehdenin pilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä sisältää kaiken mitä tarvitaan tehokkaaseen liiketoimintaan: kassajärjestelmä, tuote- ja varastonhallinta, asiakasrekisteri, ajanvaraus, laskutus, osto- ja myyntitilausjärjestelmän sekä monipuoliset raportointimahdollisuudet.

Jackbot

Jackbot - Yhteistyökumppani

Jackbot nostaa tiedon avulla tilitoimiston suorituskyvyn uudelle tasolle. Tilitoimistojen tarpeiden pohjalta kehitetty virtuaaliapulainen Jack auttaa tilitoimistoja monipuolisesti muun muassa työskentelyn laadun ja asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Kasperi

Kasperi - Yhteistyökumppani

Kasperi on kotimainen, helppokäyttöinen ja kattava ratkaisu poistolaskentaan ja käyttöomaisuuden hallintaan. Ohjelmalla voi hoitaa kaikki kotimaisen kirjanpidon ja verotuksen sekä IFRS:n edellyttämät poistot.