Etusivu » Yhteistyökumppanit

Tilitoimistopäivän yhteistyökumppanit

Alta voit tutustua vuoden 2023 Tilitoimistopäivän yhteistyökumppaneihin.

Verified

Verified AML-portaali on tilitoimiston rahanpesuvelvoitteiden (AML) hoitamiseen tarkoitettu ratkaisu. Pidä huolta, että pysyt ajan tasalla asiakaskuntaasi liittyvistä riskeistä ja turvaat yrityksesi eheyden vaatimustenmukaisten KYC- ja AML-asiakasmenettelyjen avulla juridisten henkilöiden, todellisten edunsaajien ja yksityishenkilöiden hallinnoinnissa.

Ropo

Ropon muistutus- ja perintäpalvelut on vaivaton ja tehokas tapa erääntyneiden saatavien huomauttamiseen, kotiuttamiseen ja luottotappioriskin pienentämiseen. Ropon muistutus- ja perintäpalvelut on integroitu Procountoriin.

Jackbot

Jackbot nostaa tiedon avulla tilitoimiston suorituskyvyn uudelle tasolle. Tilitoimistojen tarpeiden pohjalta kehitetty virtuaaliapulainen Jack auttaa tilitoimistoja monipuolisesti muun muassa työskentelyn laadun ja asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Fondion

Fondion auttaa parantamaan yrityksen kannattavuutta sekä tuomaan sujuvan arjen ja läpinäkyvyyden yrityksen keskeisiin tunnuslukuihin. Kokonaisratkaisu tuo yritykselle automaattisen linkityksen kaikkien keskeisten osa-alueiden osalta. Fondionissa hallitset tarjous- ja tilauskannan, kustannuslaskennan, litteratason kustannusseurannan, työaikakirjaukset sekä kaikki muut keskeiset osa-alueet.

Finazilla

Finazilla tekee liiketoiminnasta ennustettavaa. Finazilla on Business Intelligence -ratkaisu, joka auttaa talouden ammattilaisia raportoimaan menneisyyttä, ennustamaan tulevaa ja hallitsemaan kassavirtaa. Ota käyttöön tehokas ja helppo ratkaisu budjetointiin, raportointiin ja jatkuvaan liiketoiminnan suunnitteluun. Finazilla on tarkoitettu kaiken kokoisille yrityksille, joille talouden johtaminen on osa päätöksentekoa.

Finadeck

Finadeck on talousjohtamisen ja raportoinnin ohjelmisto, jonka avulla voi yhdistää taloutta ja operatiivista liiketoimintaa koskevaa dataa, rakentaa, visualisoida ja automatisoida raportteja. Finadeckilla voi laatia budjetit, ennusteet ja skenaariot ketterästi.

Easoft

Easoft auttaa rakennus- ja remonttialan yrityksiä tehostamaan toimintaa ja ottamaan haltuun kiireistä arkea. Laaja ohjelmisto helpottaa ja nopeuttaa tekemistä aina asiakashallinnasta ja tarjouslaskennasta työn kalenterointiin, dokumentointiin, työtuntien ja tarvikkeiden kirjaamiseen ja laskutukseen asti. Easoftissa on integraatio Procountoriin.

Carbonlink

CarbonLink hiilijalanjälkilaskuri on tarkoitettu yrityksille ja organisaatioille hiilijalanjäljen seurantaan, raportoimiseen ja vastuullisuusjohtamisen päätöksenteon tueksi.

Accode

Accode on ohjelmisto, jonka avulla tilitoimisto voi hallitusti ja systemaattisesti vähentää taloushallinnon toistuviin tehtäviin (esim. ostolaskujen, tiliotteiden ja tositteiden käsittely) kuluvaa aikaa. Accode mittaa ihmisen hoitamat työvaihteet, jonka jälkeen näitä voidaan poistaa hyödyntämällä työkaluja kuten tekoäly, säännöt, kuvantunnistus sekä javascript.