Etusivu » Yhteistyökumppanit

Tilitoimistopäivän yhteistyökumppanit

Alta voit tutustua vuoden 2022 Tilitoimistopäivän yhteistyökumppaneihin.

Tehden

Tehdenin pilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä sisältää kaiken mitä tarvitaan tehokkaaseen liiketoimintaan: kassajärjestelmä, tuote- ja varastonhallinta, asiakasrekisteri, ajanvaraus, laskutus, osto- ja myyntitilausjärjestelmän sekä monipuoliset raportointimahdollisuudet.

Ropo

Ropon muistutus- ja perintäpalvelut on vaivaton ja tehokas tapa erääntyneiden saatavien huomauttamiseen, kotiuttamiseen ja luottotappioriskin pienentämiseen. Ropon muistutus- ja perintäpalvelut on integroitu Procountoriin.

Membook

Membook on moderni jäsenrekisteripalvelu yhdistyksille ja muille yhteisöille. Membookin avulla jäsenlaskutus automatisoituu ja maksujen valvonta hoituu itsestään! Integraation myötä tiedot siirtyvät muistiotositteella suoraan Procountoriin.

Manu Online

Manu Online on erityisesti valmistavan teollisuuden tarpeisiin suunniteltu, pilvipohjainen ERP-järjestelmä. Reaaliaikaisen tarvelaskennan avulla voi suunnitella ja hallita tehokkaasti yrityksen myynnin, oston, valmistuksen, varastot sekä laskutuksen.

Jydacom

Jydacom on Suomen johtava rakennusalan järjestelmäkokonaisuus. Jydacomilla hoituu rakennusyrityksen kaikki ydintoiminnot – tarjouslaskenta, rakennustuotanto, taloushallinto, palkanlaskenta, viranomaisilmoitukset ja kulunhallinta.

Jeemly

Jeemly on kassavirtaratkaisu, joka yhdistää kassajärjestelmien, toiminnanohjausjärjestelmien ja verkkokauppajärjestelmien tärkeimmät ominaisuudet yhdeksi helposti hallittavaksi virraksi. Yli 9/10 asiakkaista on pitänyt Jeemlyn kumppaninaan jo vuosia. Jeemlyssä on laajasti toimialakohtaisia ominaisuuksia sekä…

Jackbot

Jackbot nostaa tiedon avulla tilitoimiston suorituskyvyn uudelle tasolle. Tilitoimistojen tarpeiden pohjalta kehitetty virtuaaliapulainen Jack auttaa tilitoimistoja monipuolisesti muun muassa työskentelyn laadun ja asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Finadeck

Finadeck on talousjohtamisen ja raportoinnin ohjelmisto, jonka avulla voi yhdistää taloutta ja operatiivista liiketoimintaa koskevaa dataa, rakentaa, visualisoida ja automatisoida raportteja. Finadeckilla voi laatia budjetit, ennusteet ja skenaariot ketterästi.

Fabricai

FabricAI on tekoälyyn pohjautuva ratkaisu, jonka avulla ostolaskujen käsittelyä (tiliöinti, dimensiointi, alv-käsittely) voidaan automatisoida. FabricAIn avulla ostolaskujen tiliöintiaika putoaa minuuteista muutamaan sekuntiin.